| Autor | Tekst |
|---|---|
küsimus?-le |
ka õpetajate lehes oli kuulutus. Töööotsija leiab otsitu igalt poolt üles. Konkurss oli kõigile avalik. Keegi ei too putru lauale, ikka ise peab muretsema. |
Tiuks |
Kooli kodulehel on info juba üsna kaua aega, vt vabad töökohad. Seal on veel muud ka. |
Küsimus? |
Kas ma peaksin iga õppeaasta lõpus või alguses helistama: vabandust, kas teil on äkki mõni vaba koht tekkinud, millele saaksin konkureerida? Ok, kummas külas kool asub, pole vahet-üks nimi ju, aga küsimus oli pigem selles, et miks ei võinud seda konkurssi siia kodulehele üles riputada? Äkki oleks keegi 1000+x elanikust vastava haridusega olnud ja soovinud kandideerida, aga noh turismitöötajad- meie valla elanikud teise valda tööle ja teiste valdade elanikud meie valda tööle. Eriti soositud on need, kel pole mingeid sidemeid Haanjamaaga, siis ei hakka liigselt intrigeerima. |
küsimusele |
palun helista kooli direktorile ja sa saad teada |
Küsimus? |
Ma ütleks, et need uudised on pisut poolikud siin kodulehel. Miks ei ole kodulehel üleval, et Haanja-Ruusmäe Põhikool otsis 15. juunini 1-3 klassi õpetajat, Vene keele õpetajat ja poiste ning tüdrukute käsitööõpetajat? Huvitav kummale poole neid üldse otsiti? Ja võime kihla vedada, et vähemalt mingile ametikohale tuleb kellegi tuttav a´la Pärnust. Kõike head soovides. |
eelmisele |
kas see on areng? |
kuidas |
ei toimu kooli elus arengut? Seda on arendatud juba 2000. aastast peale, kui tekkis ühine Haanja - Ruusmäe põhikool, siis aastal 2007 lõpetati põhihariduse andmine Ruusmäe koolihoones, lühikest aega oli Ruusmäel 6 klassi ja möödunud sügisest ainult 4 klassi. Areng on olnud hüppeline. |
Valla elanik |
Kooli nime muutus oli ka minu jaoks just mitte kõige meeldivam, et kooli nimest kadus ära Ruusmäe ja nagu väideti, tehti nimi valla järgi, mitte asukoha järgi. Aga kui ikkagi kooli elus arengut ei toimu siis pole ju nagu oluline, mis nimi on, sest ega nimi ju kooli arengut muuda. Kuigi jah olen nõus, et rahva otsust võiks ka küsida vallale nii tähtsates asjades. Võib ju jääda arvamus, et midagi peaks nagu ridade vahelt lugema. Ilusat suve soovides, Valla elanik |
Mis |
sa nukrutsed? Ei arvestatud kooli nime muutmisel rahvaga, miks peaks seda tehtama direktori valimisel? |
Valla elanik |
Nagu nüüd siis selgus, on Haanja vallavalitsus teinud otsuse, et pole vaja teha uut kanditatuuri direktori ametikohale. Mina, kui selles vallas elav isik olen selles tohutult pettunud, et siin ei arvestatud vallas elavate inimestega, kelle lapsed peaksid minema või juba käiva Haanja-Ruusmäe kooli (või mis selle asutuse nimi nüüd siis ka ei ole). Kuidas küll saavad nii tähtsa otsuse teha ainult viis inimest. NÖRDIMUS MEELETU Parimat soovides, Valla elanik |
Justin |
Nõus. See ei tähenda muidugi, et praegune direktor ei tohiks kandideerida. Loodetavasti suudaks ta konkursil kõige arukama visiooniga välja tulla. |
Valla elanik |
Olen ka ise veendunud, et kindlasti on direktori kohale kandideerijadid. Ja ka arvamusel, et ka kooli elus peab toimuma pidev areng, sest kool, kus jagatakse haridust ei tohiks kohe kindlasti tammuda ühel kohal. Just sellepärast oleks minu arust vaja teha kanditatuur direktori ametikohale. Parimat soovides, Valla elanik |
eelmisele |
tegelikult luuakse ju päris uus asutus ja igati seadusekohane on direktori ametikoha täitmiseks konkursi väljakuulutamine. Kindlasti oleks ka kandideerijaid |
Valla elanik |
Missos ilmselt vallavalitsus otsustas nii, et konkurss tuleb pidada. See on minu arust vallavalitsuse otsustada, kas konkurss toimub või mitte. Arvan endiselt, et peaks toimuma konkurss. Meie, kui valla elanike arvamus peaks siin küll üsna olulise tähtsusega olema. Mõnistes on ilmselt koruptsioon. Seal pole vaja seaduses jäge ajada. Keskharidusega koolijuhiks ..... see on midagi uut. Ilusat päeva soovides, Valla elanik |
veel huvitavam |
Mõnistes polnud mingit konkurssi. Kooli juhib keskharidusega mees. Tahaks teada, millise seaduse järgi? |
eelmisele |
igati asjalik kommentaar! Huvitav, mis seadusi järgis Misso vald, seal muudeti kooli nimi ja toimus küll konkurss direktori ametikohale? |
valla elanik |
Seadus minu teadmist mööda konkurrsi ei nõua. Aga valla elanikuna oleks minu suur soov, et konkurs vastavale ametikohale ikka toimuks. See motiveeriks koha soojendajat ka oma tööd innukamalt ja pädevamalt tegema. Muidu jookseb palk lihtsalt taskusse suuremate pingutusteta. Päikest Teile, Valla elanik |
miks |
konkurssi vaja on? |
kas |
on juba otsustatud ja millal siis? |
Sest |
nii vallavalitsus otsustas |
endine |
miks ei tule konkurssi? |
Mikk |
Kõik ei pea koosolekutel käima ja alati pole see ka töö tõttu võimalik. On ka muid teabevahendeid. |
Mikule |
tuleb ikka koosolekutele kohale tulla kus neist asjust täpsemalt räägiti |
Mikk |
Ei tule mingit konkurssi ja ma ei saa küll aru mis head sellest ühinemisest. Kas keegi oskaks välja tuua mõne põhjuse, milleks seda tehti |