| Autor | Tekst |
|---|---|
marje |
täna on 20 -es aprill ja kui uskuda neid uste peale pandud kuulutusi,siis pidi tänasest kaevu ehitus pihta hakkama.Kuid pole kedagi näha.Miks ei ole veel tööle hakanud see vahe pumpla,milleks see muidu ehitati. |
tule |
vea ise tasuta seda vett tavai tahaks näha kas sa oled nii hea inimene.vaevalt küll.keegi ei usu seda.jahud siin ainult. |
halleluuja |
abivallavanem võiks teavitada kes võitis puurkaevu ehituseks kuulutatud konkursi .millal läheb konkreetselt kaevu ehitus lahti. ei maksa jahuda mingi vahe pumpla ehitusest, oli ju näha mis sai sellest kui alumistele majadele sai vesi 3 päevaks,tulemus oli null. enam ei jõua vett vedada ja raha pole ka nii palju et maksta inimestele kes aitaks vett vedada,häid inimesi kes aitaks ilma tasuta on ju vähe.kuigi neid ikka on ,tänud selle eest.loodan et ei solvanud kedagi ega õhutanud vaenu. |
hankest |
Kes siis kaevu ehitama hakkab, juba aprill käes |
mina |
sooviksin kiita veevadajat,kes on iga trepikoja juures eraldi peatuse teinud,et inimestel lihtsam oleks.kuigi poleks pidanud,suured tänud sulle.ja et nii tublilt vesi kohal oli koguaeg. |
halleluuja |
mina isiklikult tänan kyll volikogu liiget fomotskini,kes vedas koos oma vennaga minule 50 liitrise vee anuma teisele korrusele.pruugib lihtsalt paluda abi ja häid inimesi ikka leidub. |
Teisest vallast |
< Kommentaar eemaldatud kui teisi halvustav või vaenu õhutav .> |
Pipi |
Selline palve,veetoomise kellaajad võiks paika panna, Miks hommikul tuuakse nii hilja, kell pool 12 või 12 ei ole ju hommik. ja õhtul kaua valge, miks nii vara. Praktiliselt siis veejagamine keskpäeval aga olgu mis ajal võimalik,peaasi et iga päev samal ajal |
hea uudis |
Raha on eraldatud ja lootus uut puurkaevu saada, tore! Eks positiivsele otsusele aitas pisut, kui mitte suuresti, kaasa ka meediakära. Praeguses olukorras on heameel tunnistada, et vald on püüdnud leida mooduseid, kuidas inimesi aidata: pesu pesemine, saun jms. Ainult osa inimesi justkui ei tihka ka sinna mõisasse duši alla minna, pole harjunud eriti kodust väljas taolisi asju tegema. Sotsiaaltöötajad ja ka naabrid, julgustage neid kartlikke, aastakümned tagasi, kui majades veel vanne ja muid selliseid pesemisvõimalusi polnud, töötas ju mõisas saun ja kõik käisid sinna pesema. |
to no |
kes ennast asendamatuks peab see tsusaku sõrm vette ja vaadaku kas jääb auk järele peale sõrme väljatõmbamist. vot nii on asi |
a mne vsjoravnoo |
joon ennast täis ja laulan et - mul ükskõik mind ei häiri see... ja pärast õiendan ka veel, tüüpiline |
Seda on näha |
et juhil ükskõik, muidu ju helistaks kellelegi et inimesed ei peaks ootam hommikust peale kella neljani enne kui teada saab. |
ja |
tõesti väga villand on nende külamuttide targutamisest kui vett jagatakse. |
ja |
see nagu vallavanema mure et vesi kohale saaks mitte juhi.ja tehnika peab korras olema.juhil ükskõik kas saate selle vee v mitte. |
no |
mis teha kui käru vastu ei pea ükskord lendab ratas alt ära ja teinekord ei saa vett k'tte haanjast.on juht selles süüdi ? selle nädala lõpuni veab veel dziibiga siis on kõik hakkate ise haanjasse järel käima.või allmajade rahvas mäeotsa. |
kannatus katkemas |
tõesti. ükspäev tuuakse vesi pool 11, siis pool 2 jne, ei ole mingit kellaaega. selle asja peab küll korda ajama. Õhtul ei ole ka enam külm, võiks tuua hiljem niiet kui töölt tuled saad ka vett. Ja ausalt ma enam ei jõua kogu aeg vahtida |
Kahjuks |
oli kiitmine enneaegne, Jaksu jätkus vaid esialgu. Praegu käib küll veetoomine mingi eiteamis graafiku järgi. võid kodus olla ja valvata aga ikka ei trehva |
siiralt |
hea meel meie tublide noorte meeste üle, kes on vaevaks ja kohustuseks võtnud külarahvast veega varustada. Jätkugu teil jaksu ja kannatlikku meelt. |
Praegu |
sujub kõik ilusasti, kui on kellelgi tarvis teistmoodi, siis saab juhiga rääkida ja võime koos aru pidada, kuidas parem on. |
Kui soojemaks läheb |
võiks õhtuse toomiskorra hilisemaks nihutada, siis saaksid vett ka need, kes päeval tööl. Aga niikaua katsume hakkama saada, eks. |
vastus |
päeval kell 11 allmajades ja pool 12 mäeotsas.iga maja ees tehakse eraldi peatus.õhtul kell 4 mäeotsas ja allmajades pool 5 kuna hiljem läheb külmaks ning kraanid ja voolikud jne külmuvad öra.ja siis on igavene ke.. |
Küsimus |
Mis kell seda vett jagatakse, pole nagu viimasel ajal trehvanud? |
Lullu |
Ma kuulsin, et kolmapäeval tuleb reporter jälle , kaema mis asjast saanud. Ja õhtulehe mees kah. |
muidu narr |
Mitte mõhkugi ei saa aru, mingi mõistukõne või? |
(kuulsuse narr) |
kui tahate teada .siis olin see mina kes helistas ja kutsus võrumaa teataja välja.minul oli ka palju kaotada.2-st jaanuarist kuni 24-ni puudus ka mul kehtiv üürileping.kuid see pisike probleem ei takistanud minul asjade ajamist.kui olete julge,eks öelge seda mulle otse,et olen pugeja. |
kuulsuse narrile |
Kes on sul palunud suu kinni hoida? Nats hilja oled sa oma suu lahti teinud. Oleksid võinud juba ammu vallaametnike tähelepanu pöörata veeprobleemile. Senini oled ka pugejalikult vakka olnud ja kargled alles mitu nädalat hiljem kui probleem käes. Edu sulle. |
(kuulsuse narr) |
kas need on teie arvates inimesed,kes käsevad teistel suu kinni hoida ja valla töö kohta ei tohi midagi öelda.suud ei julge enamus selle pruukida. sest kes on võlgnik või saab toimekat. mina ei ole yks ega saa teist,seega on minul kui ausal tarbijal ka õigus nõuda kvaliteetset teenust.hurjutajatel ei soovita seebiga ega seebita kellelegi pugeda.tänan tähelepanu eest. |
piipiisii |
Kuidas teil seal Ruusmäel läheb. Kas koolimajja jõuti veetrassi kaevamisega? |
to endine |
Täpselt samamoodi võime me nimetada teisi volikogu liikmeid, ka neid keegi meist ju valisid, muidu poleks nad volikogu liikmed praegu. Ruusmäe inimesed valisid ka ikka rohkem teist nimekirja, sealt ka rohkem kandidaate sisse sai. Aga ei maksaks valimisvõitlust pidama hakata. Muide, mulle tundub, et kasutasid võimalust mingiks isiklikuks arveteklaarimiseks. |
uskumatu |
Liigutama hakati alles siis, kui meedia oli ära käinud (nt pesemisvõimalus Haanjas) Ja see on ka 1 kord nädalas, igaühel pole ju võimalust minna reedeti sinna??!!! Õnneks on olemas tuttavad, sugulased kelle pool kasimas käia ja pesu pesta! |