| Autor | Tekst |
|---|---|
troll |
@Jojo: aga äkki mulle meeldib juua. vaata kuidas sa ise elad ja alles siis tule teistele elamist õpetama |
Jojo |
Joo vähem, siis jõuad kilekotiga poodi viia ega pea pseudoprobleeme välja mõtlema. |
soovitus |
Aga viigi väikese kilekotiga, mida sa korjad hulgi. Ja no kui sa juba nagunii autoga pead viima, sest meeldib suurt hulka koguda, siis pole väga suur asi ka linna sõita. Sealt saad igasugu toidukraami ka odavamalt osta, tasub ära. |
probleem |
on täitsa olemas, sest suuremat kogust taarat poes vastu võtta ei taheta. Väidetavalt ei olevat kusagile panna. Väikese kilekotikesega toodud mõned pudelid saab tõesti ära anda, aga kui taarat on kogunenud hulgim. Kuhu siis minna ja kuhu viia? Meil Ruusmäelt on veits kauge oma taaralaadungiga Võrru minna. |
Haanjas |
ei võeta taarat nädalavahetusel. Aga kui tuled iga päev bussiga linnast, siis ei jõua tööpäeval pudeleid viima. Kas tööinimene peab oam taara linna viima??? |
Avitaja |
Avida mõtelda jah. A, kas tiiät, et nuil poodinäitsikil om ülembüse Võro liinan. Küsü ühitust perrä ja kae siis kas lätvä näitsikil näo rõõmpsampas. |
Ene |
Pangabuss käib, kauplusbuss käib, postibuss käib-ehk peaks tellima ka taarabussi.Pole paha! |
Mall |
Ma olen kogu aeg taarat poodi viinud, pole veel juhtunud, et ei võeta või nurisetakse. Praegu ka kotitäis valmis pandud, homme mõtlesin poodi viia. No eks näis. |